Leo

By Ilse van den Oetelaar, 16 december 2022

LEO IS GEADOPTEERD!!!

Naam Leo
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum 2016
Gezondheid Lichte mate van Leishmania, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 17 kg, 40 cm

Omschrijving Leo

Leo is een zacht en vriendelijk reutje. Hij heeft een heel lief karakter. Hij is altijd gericht op het baasje. Zindelijk, gaat graag mee wandelen (niet te ver) en graag in de auto. Maar het liefste nog bij het baasje thuis binnen. In huis is hij rustig en speelt niet veel. Hij is niet waaks. Buiten is hij nog wel eens angstig voor het verkeer of geluiden. Hij loopt daarom niet los, maar aan de lange lijn gaat prima. Hij blijft graag bij je lopen. Hij trekt niet aan de riem.
Nadat hij in Nederland is geadopteerd heeft hij behoorlijk moeten wennen aan zijn nieuwe plek om te wonen. Helaas is het huidige baasje van Leo nu ernstig ziek en kan zij niet langer voor hem zorgen. Tot groot verdriet zoeken we daarom een nieuwe, fijne en rustige plek voor Leo.
Leo heeft in Spanje een tijd in de shelter gezeten. Hij is achtergelaten op straat en gevonden. In de shelter ging hij prima met andere honden om, zowel reuen als teefjes. In Nederland merken we dat hij liever als enige hond leeft. Hij heeft geen andere hond nodig. Maar het kan wellicht van de klik met de andere hond afhangen.
Leo kan met katten leven. We denken dat een rustige plek voor Leo het beste is. Een huis waar niet direct veel van hem verwacht wordt maar waar men kan genieten van zijn lieve aanwezigheid.

Leo heeft in hele lichte mate Leishmania. Zijn laatste bloeduitslagen in Nederland laten zien dat hij stabiel en lage waarden heeft. Op advies van de dierenarts heeft hij geen medicatie nodig op dit moment, gezien de uitslagen.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.