Karma

By Ilse van den Oetelaar, 4 februari 2017

KARMA IS GEADOPTEERD!!

 

Karma is in september 2016 met een gebroken voor- en achterpoot gevonden langs de weg. Ze was aangereden door een wagen. Gelukkig kon ze gered worden door een vrijwilliger en ze werd direct naar de dierenarts gebracht. Inmiddels is deze white-beauty weer helemaal hersteld. Ze moet nog 1 jaar worden.

Naam Karma
Ras Podenco (ruwharig)
Geslacht Teefje
Geboortedatum  1 maart 2016
Gezondheid  Goed
Gewicht/schofthoogte  10 kg

 

Omschrijving Karma

Toen deze jonge hond bij de dierenkliniek onderzocht werd bleek dat haar linkervoorpoot en linkerachterpoot gebroken waren en gelukkig kon ze snel geopereerd worden. De röntgenfoto’s laten de breuken zien. De operatie verliep heel goed en omdat Karma een gezonde jonge hond is herstelde ze voorspoedig. In haar achterpoot heeft ze nu een plaat, waarvan ze geen last ondervindt. Inmiddels heeft ze de kliniek verlaten en is er niets meer zichtbaar van haar lichamelijke trauma’s. Ze loopt heel soepel. Ze verblijft nu in opvang bij degene die haar van de weg gehaald heeft.

Aanvankelijk was ze wat verlegen, geen wonder ook gezien alles wat haar overkomen is. Maar nu toont Karma dat ze een actieve, blije, jonge hond is met nog een heel leven voor zich. Voor mensen is ze erg vriendelijk en met andere honden maakt ze geen problemen. Ook lijkt ze geen problemen te maken met de katten in de opvang.

We zoeken voor haar een adoptiegezin waar ze  haar energie kwijt kan want Karma bruist van de energie. En tijdens het wandelen is ze ook zeer actief: ze wil alles in zich opnemen. Lange wandelingen en loslopen in een veilige tuin of omheind gebied zou ze heerlijk vinden. We denken dat de aanwezigheid van een andere hond haar goed zou doen.