Julito

By Ilse van den Oetelaar, 18 oktober 2023

Julito is geadopteerd in Spanje

 

Julito werd waarschijnlijk zo op straat gezet…

Naam Julito
Ras Kruising
Geslacht Reu
Geboortedatum 2017
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte 5 kg, 35 cm

Omschrijving Julito

Kleine dappere Julito.
Dan ben je zes jaar en heb je waarschijnlijk bij iemand gehoord en dan beland je ineens op straat. Hij werd gevonden in de slechtere buurten in een Spaans dorp. Gelukkig mocht hij naar de betaalde opvang van Hada. Hier zit hij veilig en kan hij op zoek naar een eigen familie.
We hebben hem eind september ontmoet en het is echt een leukerd. Hij is niet bang, loopt heerlijk tussen en onder de honden door en staat zijn mannetje. Soms overschat hij zichzelf een beetje als er ineens een grote Mastin voor hem staat. Hij laat dan even van zich horen. Maar hij zoekt geen conflicten op en is heel sociaal. Wel is hij erg jaloers. Hij kan de aandacht die hij krijgt moeilijk delen. In de kennel waar hij zit maakt hij totaal geen problemen met de andere hondjes, maar als ze in de buurt komen terwijl Julito geaaid wordt dan jaagt hij ze weg. Hij wil nu eenmaal alle aandacht voor hem zelf!

Dat maakt julito geschikt om als single-hondje te leven !

Hoe hij met katten is weten we niet maar dit kan getest worden.

Julito is een iets ouder hondje waarvan we hopen dat hij een fijne plek kan krijgen. Uiteraard weten we niets over zijn achtergrond en kunnen we alleen vertellen wat de vrijwilligers in Spanje over hem zeggen. Dat betekent altijd dat als een hond eenmaal is geadopteerd hij zal moeten wennen. Dat vraagt geduld en tijd, maar dan krijg je er ook een heel leuk en dankbaar hondje voor terug.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Wordpress Gallery Plugin Free