Jubileumwandeling!

By Ilse van den Oetelaar, 9 februari 2022

 2 APRIL HOBODOGS WANDELING: AANMELDING

Hobodogs bestaat dit jaar precies 5 jaar! Tijd voor een jubileum hondenwandeling!
Op zaterdagochtend 2 april organiseren wij een wandeling voor alle Hobodogs én hun baasjes op een mooie locatie in Chaam! Hoe leuk is het om dan alle honden weer terug te zien en iedereen te kunnen spreken.
Aanmelding Hondenwandeling
Op zaterdag 2 april organiseren wij een hondenwandeling voor alle Hobodogs én hun baasjes.
Natuurlijk zijn vrijwilligers en andere geïnteresseerden, na aanmelding, ook van harte welkom.
Het verzamelpunt is De Steengroeve in Chaam. Dit restaurant ligt naast een losloopgebied: De Chaamse bossen. We verzamelen hier om 10 uur, waarna we om 10.30 uur starten met de wandeling. Het gebied is niet omheind, dus maak zelf een afweging of je hond hier los kan of niet.
In het bos is een uitgezette wandeling van ongeveer 5 km, je loopt hierbij ook langs een ven waar de honden kunnen zwemmen. Natuurlijk kun je zelf bepalen hoelang je meeloopt.
Na de wandeling komen we terug bij De Steengroeve waar een apart, overdekt, terras voor ons klaarstaat. Het lijkt ons fijn om hier iedereen even te spreken. Ook zullen we wat leuke spullen verkopen of verloten voor het goede doel.
Voor deelname aan de wandeling bieden we twee opties:
1. Deelname aan de wandeling met een lunch na afloop: soep, broodje gezond en een consumptie naar keuze voor 10 euro per persoon.
of
2. Deelname aan de wandeling voor 5 euro per persoon (consumptie op eigen rekening)Aanmelding voor de wandeling kan als volgt:
Stuur een mail naar bestuur@hobodogs.nl, vermeld hierin duidelijk:
aantal personen, naam van de hond(en), wandeling met lunch (10 euro pp) of wandeling zonder lunch (5 euro pp).
Wij vragen u vervolgens het betreffende bedrag over te maken op NL89 RBRB 0954 4694 10 t.n.v Stichting Hobodogs ovv de naam van de hond(en).
We hopen op een grote opkomst, stralend weer en een geweldig weerzien!