Itv

By Ilse van den Oetelaar, 13 september 2018

ITV IS GEADOPTEERD!!

 

Itv ziet eruit als een kleine Duitse staande.  Hij weegt 12 kg  en zit al meer dan 2  jaar in de shelter.

 

Naam Itv
Ras mix Podenco/ Duitse Staande (?)
Geslacht Reu
Geboortedatum mei 2015
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 12 kg 48 cm

 

Omschrijving Itv

Itv is genoemd naar de Spaanse APK keuring en je spreekt het uit als ” Iteube”. een van de medewerkers van het ITV- station zag hem lopen.

 

Itv liep in het najaar van 2016 op straat en was broodmager. Gelukkig was er een vrijwilliger bij de autokeuring hij draaide, niet zoals vele anderen, zijn hoofd om en nam Itv mee. Itv was aanvankelijk  bang in de shelter maar hij herstelde al snel en hij vertrouwt de vrijwilligers en bezoeker en geniet van de aandacht. Verder is hij rustig aanwezig en ligt hij graag onder een dekentje. Met de andere honden maakt hij nooit problemen.

Wie geeft mooie en lieve Itv een eigen plek?

Update oktober 2018:

We hebben Itv ontmoet en vonden hem geweldig!! Wat een lief, aandoenlijk hondje met een bijzonder uiterlijk. We denken dat er ergens iemand moet zijn die net zo verliefd op hem wordt als wij.

Hij is met ons gaan wandelen en liep keurig aan de lijn. hij kon ook loslopen op strandje en bleef bij ons in de buurt.

Update april 2019:

Itv zit nog steeds in de shelter, inmiddels al 3 jaar en nooit toonde iemand belangstelling voor hem… Onbegrijpelijk want Itv is een heel leuk en lief hondje, die geen bijzondere trauma’s of aandachtspunten heeft.

De laatste tijd lijkt hij wast triester te worden. De vrijwilligers hebben dan ook een noodoproep gedaan voor hem waarin ze zich naar hem verontschuldigenb, want toen hij drie jaar geleden als kleine pup bij hen binne kwam beloofden ze hem dat hij niet lang hoefde te blijven.  Ze waren er echt van overtuigd dat dat ging lukken. Maar helaas….

Wie oh wie ziet, net als wij, wat voor een geweldig hondje hij is?