Concha/ Conchitia

By Ilse van den Oetelaar, 15 september 2018

Concha is geadopteerd!!

Concha is een lief podencootje van ongeveer 10 jaar oud dat gelukkig gered kon worden uit een vreselijke situatie. Wie geeft dit dametje een kans op een mooi leven?

Naam Concha
Ras Podenco
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2008/2009
Gezondheid Goed!
Gewicht/schofthoogte volgt

 

Omschrijving Concha

Concha leefde de laatste 2 jaar, samen met een ander hondje,  in een huis dat verlaten was door de eigenaar maar waar ze af en toe wat stokbrood en water kreeg. Zo bleef ze in leven.  Na commentaar besloot de eigenaar er dan maar helemaal vanaf te willen en wilde ze afmaken. Gelukkig kwam dit Brende ter ore en er werd gezorgd dat de hondjes daar weggehaald werden.  Voor het andere hondje had ze meldde zich snel iemand en Concha kon worden opgenomen bij de protectora ARPA, waar ze inmiddels helemaal haar draai gevonden heeft.

Inmiddels heeft conga de dierenarts bezocht en haar gebit is flink onder handen genomen. Enkele tanden zijn getrokken. Er is bloedonderzoek geweest en gelukkig was alles goed.

Ze kan prima met andere honden overweg maar het liefst dicht bij haar verzorgster liggen om lekker te slapen en geaaid te worden. Concha vraagt niet veel: een lekker plekje, eten en liefde.

 

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.