Happy

By Ilse van den Oetelaar, 12 augustus 2022

HAPPY IS GEADOPTEERD!!

Naam Happy
Ras Griffon
Geslacht Teefje
Geboortedatum juli 2020
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 15,7  kg, 48 cm

Omschrijving Happy

Deze langharige leukerd heet Happy.
Een aantal maanden geleden werd ze langs een weg gevonden. Gelukkig kon ze gered worden voordat ze werd overreden. De afgelopen weken is ze goed verzorgd, gesteriliseerd en tot rust gekomen. Nu verblijft ze bij een gastgezin in Spanje. Ze heeft de naam Happy niet voor niets gekregen. Ze is vriendelijk, speels en heel erg aanhankelijk. Het is een gehoorzame en wat onderdanige hond. Ze komt steeds haar knuffels halen. Ze woont nu in een huis met katten en hier gaat ze prima mee om. Ook met andere honden en kinderen gaat ze heel goed.

Happy is een jonge hond met een gezonde energie en zal een tuin erg waarderen.
Natuurlijk zal ook Happy zich weer moeten aanpassen aan een leven in Nederland als ze eenmaal is geadopteerd. Maar met voldoende rust, liefde en regelmaat gaat dit met Happy helemaal goedkomen.

Update 15 September

Happy is nu een paar dagen bij ons in opvang en we snappen helemaal waarom ze de naam Happy heeft gekregen.
Wat is ze ontzettend vrolijk, een echte spring in ’t veld en zo enthousiast naar iedereen die ze tegenkomt.
Happy is echt een knuffelkont en loopt ons in huis overal achterna. Als wij rustig zitten, gaat zij ook rustig liggen. Ze ligt het liefst op de bank.
Het wandelen aan de riem gaat prima, ze trekt niet en met de auto op stap doet ze graag, ze springt zo de auto in.
De hondentaal begrijpt ze goed, als ze iets te enthousiast op onze honden af gaat en die “zeggen” daar wat van, laat ze ze met rust.
We denken dat een hondenvriendje leuk voor haar is, maar dit is geen must.
Happy is een superleuke hond voor kinderen, alleen bij kleine kinderen is misschien niet zo’n goed idee, die springt ze in haar enthousiasme misschien omver. Ze is goed te corrigeren als ze iets te enthousiast is door alleen je hand op te steken en haar even te negeren.

Update 25 september

Er waren heel veel belangstellenden voor Happy, en dat is begrijpelijk want Happy is echt een plaatje! Maar Happy is meer dan dat. Het is een jonge hond, met een gezonde energie, die nog veel kan en moet leren. Voor het opvanggezin is het duidelijk: Happy heeft een tuin nodig én een hondenmaatje. Happy is de ideale tweede hond!

Dus we zoeken een adoptiegezin, met een veilige tuin, een andere hond, en voldoende mogelijkheden om veel met haar te ondernemen want dan kan ze ook haar energie kwijt.

Meer foto’s vindt je hier: HAPPY

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Wordpress Gallery Plugin Free