Goku en Terry

By Ilse van den Oetelaar, 19 maart 2021

Goku en Terry zijn geadopteerd!!

Vader en zoon kwamen in de opvang terecht toen hun eigenaresse overleed.

Naam Goku en Terry
Ras Yorkshire terriers
Geslacht reutjes
Geboortedatum Goku: 2013, Terry 2015
Gezondheid Goku: positief in leishmania maar stabiel, Terry is gezond
Gewicht/schofthoogte 4,5 en 6 kg, ongeveer 30 cm

Omschrijving Goku en Terry

Deze twee lieve mannetjes zijn vader en zoon en hebben hun hele leven samengewoond bij een oudere vrouw. Hun bazin is helaas overleden aan het corona virus en haar familie wilde de twee onafscheidelijke hondjes niet in huis nemen. Gelukkig zijn ze nu opgevangen en leven ze samen met andere honden en katten in een opvang. Natuurlijk gunnen we deze twee een fijne plek waar ze samen oud mogen worden. Goku is positief getest op Leishmania. Hij is begonnen met medicatie. Op onze website onder ‘Middellandse zeeziektes’ treft u meer informatie aan over deze ziekte.

Terry en Goku zijn vanaf 20 maart in een gastgezin in Nederland.
Hun gastgezin omschrijft ze als volgt:
Deze lieve, aandoenlijke mannetjes zijn echt onafscheidelijk. Terry is erg zorgzaam voor zijn vader, hij let voortdurend op hem. Ze slapen samen in een mandje en spelen ook nog heerlijk met een balletje of een knuffeltje. Terry is de meest actieve van het stel, hij vindt het heerlijk om af en toe te rennen.

Ze gaan prima om met de aanwezige honden en katten in huis en draaien in alles mee alsof ze niet anders gewend zijn. Ze zijn zindelijk en lopen buiten rug aan rug gezellig mee. Ze vinden buiten alles interessant en soms een beetje spannend, ze komen af en toe even bevestiging bij je vragen. Als ze andere honden tegenkomen blaffen ze, dit is vooral van opwinding. Dit betekent dat ze nog even zullen moeten wennen aan hun nieuwe omgeving. Eenmaal thuis klimmen ze ook gezellig bij je op schoot om even lekker te knuffelen. Het liefst liggen ze gezellig bij je op de bank, tegen je aan.

Zodra je deze twee kereltjes ziet, sluit je ze in je hart!
We zoeken voor hen een heel fijn nieuw huis waar ze altijd bij elkaar mogen blijven!

 

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.