Estefany

By Ilse van den Oetelaar, 4 september 2018

ESTEFANY IS GEADOPTEERD!!

 

 

Estefany was van een herder. Ze werd op straat aangetroffen nadat ze ontsnapt was.

Naam Estefany
Ras Mix- waterhond/ curly coated retriever
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2013
Gezondheid Goed!
Gewicht/schofthoogte volgt

 

Omschrijving Estefany

Estefany werd op straat aangetroffen. Ze zag er heel slecht uit, onder de parasieten, kale plekken, mager..

Ze bleek een chip te hebben en blijkbaar was ze van een herder. Gelukkig was de herder bereid haar af te geven aan de vrouw die hem gevonden had. Estefany is inmiddels onderzocht door de dierenarts en komt nu op krachten. Ze blijkt heel erg lief en aanhankelijk. Ze heeft een bijzondere vacht.

Estefany, ook wel Fany genoemd, is geboren in 2011

 

Fany is een hele enthousiaste hond, die heel graag aandacht heeft en hierin soms wat ” dwingend” kan zijn.  maar we denken dat als ze, eenmaal in een eigen gezin verblijft, met meer regelmaat ze dit goed kan afleren. Nú  is het eenmaal zo dat ze de aandacht moet delen met veel andere honden en zijn erg haar best doet om gezien te worden. Ze heeft het karakter van een waterhond: op de baas gericht en een will to please.

 

Update oktober 2019:

We hebben Estafany ontmoet en het viel ons op dat veel rustiger was dan vorig jaar. Toen was ze alsmaar op zoek naar aandacht en maakte daarbij een wat nerveuze indruk, maar dat zien we nu helemaal niet meer. Ze vraagt op een rustige manier om aandacht en geniet daar in volle teugen van. Fay is gek op eten en is daardoor nu iets te dik.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.