Ella

By Ilse van den Oetelaar, 2 februari 2018

Ella IS GEADOPTEERD!!!

Ella is een van de pups die door een vrouw werd afgegeven bij de shelter, pups van haar dalmatiër  Inmiddels zijn we bijna 3 jaar verder en Ella wacht nog steeds op een adoptiegezin.

Naam  Ella
Ras  Mix (-dalmatiër/ labrador)
Geslacht  Teefje
Geboortedatum  Maart 2015
Gezondheid  Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte  22 kg/ 55 cm

 

Omschrijving Ella

Ella werd samen met haar broertjes en zusjes aangeboden bij de overvolle shelter. Omdat er op dat moment niet direct plaats was voor de pups werd de vrouw gevraagd nog even voor ze te zorgen, bovendien waren ze pas 4 weken oud en hadden ze de moeder nog heel hard nodig. Maar helaas: later bleek dat deze vrouw in verschillende patio’s van omliggende woningen een pup had neergezet. Gewoon achtergelaten. De pups waren nog veel te jong. Sommigen kwamen zo alsnog in de shelter terecht en enkele bleken Parvo te hebben en zijn overleden.

Ella werd in een wijk gevonden door een dakloos iemand met veel eigen problemen. Hij kon Ella uiteindelijk ook niet houden en verzorgen en heeft haar afgestaan aan de shelter.

En zo kwam Ella dus als jong hondje van 6 maanden in de shelter terecht en daar is nu al meer dan 2,5 jaar.

Ella is een vriendelijk hondje die graag met de andere honden speelt. Ze is gehoorzaam en heeft een will-to-please. Ze gaat heel graag mee wandelen en geniet dan van het rennen in de velden en op het strandje.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.