Eileen

By Ilse van den Oetelaar, 20 augustus 2023

 EILEEN IS GEADOPTEERD!!!!

 

Eileen is een speelse pup

Naam Eileen
Ras Mix Bretonse spaniel
Geslacht Teefje
Geboortedatum Maart/ april 2023
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte Schatting volwassen: 20 kg, 45 cm

Omschrijving Eileen

Dit schattig meisje heet Eileen. 

De voorzitster van Puntanimals kreeg een telefoontje van een vrouw die aangaf dat Eileen gevonden zou zijn. Maar of dit helemaal de waarheid is, daar wordt over getwijfeld.

De vrijwilligers zagen namelijk een post op facebook waar dit teefje ook werd aangeboden. Een ongewenst nestje? Voldeed ze niet aan de verwachtingen? We gaan het wellicht nooit weten. 

Wat we wel weten is dat Eileen een puppy is met een speels, lief karakter. Natuurlijk lieten de vrijwilligers haar niet op straat zetten en ze kwam ze toch bij Puntanimals. Ze vindt het heerlijk om te spelen met andere honden. Ze houdt van de aandacht van vrijwilligers.

Eileen gedraagt zich niet angstig in de shelter. Maar dit is absoluut geen plek voor zo’n jong hondje om op te groeien. We zijn op zoek naar een liefdevolle plek waar Eileen mag uitgroeien tot een fantastische hond. Mensen die begrijpen dat een pup opvoeden tijd en geduld vraagt.

 

UPDATE OKTOBER 2023

We hebben Eileen ontmoet. Wat een prachtig hondje is het! Eileen is echt nog een pup en lekker actief en ze wil niets anders dan bij andere honden zijn. Ze vond het tijdens de wandeling maar niets dat de andere soms een andere kant opliepen. Als ze zelf bij de groep liep vond ze het heerlijk.

Eileen heeft het zwaar in de shelter, want het is een heel gevoelig hondje en de over volle, drukke shelter is dan gen goede plek. Daarom zoeken we met spoed een plek voor Eileen

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.