Dante

By Ilse van den Oetelaar, 12 september 2021

DANTE IS GEADOPTEERD!!

 

Dante is een speels terriër/ podenco- reutje van ongeveer 2 jaar oud

Naam Dante
Ras Terrier/ podenco
Geslacht Reu
Geboortedatum 2019
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte 6 kg, 43 cm

Omschrijving Dante

Update November:

Dante woont nu in huis bij onze contactpersoon. Zijn maatje Luki is inmiddels in Nederland. Dante vermaakt zich est met de andere honden. hij heeft veel energie en is gek op spelletjes. Maar hij vindt het ook geweldig om geknuffeld te worden en ligt graag bij.

Voorheen woonde hij ook bij katten en dat was geen probleem.

Dante is lief voor alle mensen

Update:
Dante is inmiddels in een opvanggezin in Spanje komen wonen, waar hij wacht op een geweldig leuke baas. Zijn maatje Luky is inmiddels geadopteerd en komt naar Nederland.
Zijn opvangers omschrijven Dante als een zeer actief en aanhankelijk hondje. Hij speelt heel graag met de andere honden en met allerlei speeltjes. Hij is zindelijk en houdt van wandelen en knuffelen. We zoeken voor Dante een huis met een tuin, waar hij in kan spelen en rennen.

Deze vrolijke kleine jongen woont samen met Luki in Spanje. Helaas kunnen zijn huidige baasjes vanwege tijdgebrek niet meer voor hem en Luki zorgen. Dat betekent dat Dante niet de fijne wandelingen krijgt die hij nodig heeft en waar hij zo van houdt.
Dante is een kleine allemansvriend, hij gaat goed met andere honden, katten en kinderen. Het is een aanhankelijk en speels hondje. Hij houdt van water en luistert goed, hij kan ook waaks zijn.
Dante heeft van pup af aan in een huis gewoond dus hij is gewend aan het huiselijke leven.
Hij hoeft niet samen met Luki geplaatst te worden, ze hebben wel hun hele leven samen gewoond.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.