Bronce

By Ilse van den Oetelaar, 5 november 2021

BRONCE IS GEADOPTEERD!!!!!

Bronce werd als kleine pup samen met zijn broertje  Silver gevonden

 

Naam Bronce/ Bronze
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum ongeveer mei 2021
Gezondheid Goed! Nog te jong voor bloeduitslagen
Gewicht/schofthoogte In de groei, wordt ws zo’n 20 kg

Omschrijving Bronce/Bronze

 

Bronze is samen met zijn zwarte broertje Silver in een dorpje op straat gevonden. Helaas alweer op jonge leeftijd achtergelaten, dus we kennen hun historie niet.
Bronze, is een prachtige en grappig gekleurde kruising van rond de zes maanden. Het is een knappe pup met zijn chocolade bruine oog. Hij verblijft nu in een liefdevolle shelter, maar we willen hem natuurlijk graag zo snel mogelijk laten opgroeien in een goed huis.
Bronze is aanhankelijk en vindt het gezelschap van mensen en honden heel fijn. Hij speelt graag en slaapt gezellig met de andere honden. Het is een actieve hond waar zeker een jachthond kruising in zit. Bronze is nog een jonge pup, hij heeft dan ook voldoende tijd, aandacht en beweging nodig van een fijne baas die hier de nodige energie in wil steken. We zoeken adoptanten die zich bewust zijn van het feit wat een pup opvoeden betekent!
Als Bronze volwassen is denken we dat hij zo rond de 20 kilo zal wegen, formaat Labrador. Natuurlijk weten we niet wat voor kruising in deze hond zit, maar mooi is hij zeker! Onze vrijwilliger is net in Spanje geweest en heeft met hem gewandeld. Ze geeft aan dat het een actieve hond is. Wilt u meer weten over Bronze? We hebben ook een aantal filmpjes van hem.
Bronze zal later in Nederland nog gecastreerd moeten worden, daar is hij nu nog te jong voor.

 

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.