Bethy

By Ilse van den Oetelaar, 2 januari 2018

BETHY IS GEADOPTEERD!!

 

Kleine Bethy heeft de eerste drie jaren van haar leven een zwaar bestaan gehad. Samen met Beny kon ze aan paar maanden geleden eindelijk gered worden van een vreselijk plek. Bethy heeft inmiddels pups gehad.

Naam  Bethy
Ras  Mix
Geslacht  Teefje
Geboortedatum 3 jaar oud
Gezondheid  Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte  klein, 6 kg

 

Omschrijving Bethy

Bethy en Beny zijn mogelijk dochter en zoon van Bekka, die samen met Dolca gered kon worden uit vreselijke omstandigheden. Bekka zat al jaren aan de ketting en er werd nauwelijks naar haar omgekeken, de eigenaar van het terrein was toen al ruim een jaar overleden…Toen zij eindelijk gered kon worden, wisten haar redders dat er nog meerdere hondjes op het terrein waren, maar ze kregen ze niet te pakken. Regelmatig gingen ze daar kijken. Iemand voerde de hondjes door 1 keer per week wat resten neer te gooien.

Enkele maanden geleden lukte het eindelijk om deze twee mee te nemen: Beny en Bethy. Bethy is een kleine uitvoering van haar moeder Bekka, die nu heel gelukkig in Nederland is, net als Dolca.

Bethy bleek 4 pups te hebben.

Bethy was aanvankelijk erg bang maar toen ze merkte dat de verzorgers het heel goed met haar en haar pups voor hadden, werd ze duidelijk minder angstig en ging ze steeds meer genieten van hun aandacht.

Inmiddels maakt Bethy steeds vaker de indruk van een blij hondje en ze speelt graag met haar pups. Ze is erg vriendelijk naar de andere honden in de protectors.

We zoeken voor dit lieve, kleine hondje en ook voor haar broer Beny en voor haar pups een eigen plekje.

Zodat ze de horror van haar eerste levensjaren achter zich kan laten.

Update maart 2018:

Helaas is een pupje overleden. Reutje Bibi is geadopteerd. Voor zijn broertjes Bobo en Bubu zoeken we nog adoptanten.Deze broertjes lijken erg veel op elkaar. Bubu is iets meer verlegen en heeft meer tijd nodig om te wennen.

Update 25 Mei 2018:

Ook Bubu is geadopteerd

We zoeken nog een adoptant voor Bobo.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.