Berry

By Ilse van den Oetelaar, 16 januari 2024

Berry is geadopteerd in Spanje!!

 

Berry is een jong podencoteefje

Naam Berry
Ras Podenco (mix)
Geslacht Teefje
Geboortedatum Geschat medio 2023
Gezondheid Goed, bloeduitslagen
Gewicht/schofthoogte 40-45 cm

Omschrijving Berry

Wauw wat een prachtige hondje hebben we hier, haar naam is Berry. Jammer genoeg zag haar leven er wellicht niet zo prachtig uit.

Half januari reed een vrijwilligster van Puntanimals van haar werk naar huis. Ze is altijd alert omdat er in die buurt veel zwerfhonden zijn. De vrijwilligster zag Berry aan de kant van de weg en stopte, ze was bang, en hongerig. In het begin kon ze haar niet aanraken maar na het voeren kon ze haar gelukkig veilig stellen. Berry verblijft nu in de shelter en ze is nog een beetje onder de indruk van alles. Maar wat is ze ontzettend lief! 

Ze houdt van knuffelen met de vrijwilligers. Ook met de andere honden maakt ze geen problemen, ze gedraagt zich eerder onderdanig naar de andere toe. Hoe Berry met katten is, weten we nog niet, maar dit kan bij interesse getest worden.

We hopen dat Berry niet verder hoeft op te groeien in de shelter. 

Ook al is Berry nu nog onder de indruk en wat bescheiden, we verwachten dat ze zeker nog verder gaat openbloeien wanneer haar vertrouwen gegroeid is. Dit vraagt van de adoptanten geduld, liefde en vooral rust om haar te laten wennen en haar te kunnen begeleiden.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.