Bandolero

By Ilse van den Oetelaar, 23 februari 2024

BANDOLERO IS IN NEDERLAND!!

 

Naam Bandolero
Ras Galgo
Geslacht Reu
Geboortedatum 5-6-2019
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 20 kg

Omschrijving Bandolero

Bandolero is een prachtige, wat kleinere galgo. Hij verblijft sinds enige tijd in een gastgezin.
Zijn gastgezin is nu al verliefd op deze heerlijke kerel. Hij doet het geweldig en is eigenlijk gewoon een perfect hondje.
Bandolero is een lief, aanhankelijk ventje met grappige oortjes en een kwispelstaartje. Hij is vrij klein voor een galgo, is een beetje ruwharig en heeft een hele lieve uitstraling. Vanaf het moment dat hij opvanggezin binnenkwam was hij zindelijk, hij geeft goed aan als hij uit moet. En ‘s nachts slaapt hij rustig door.
De eetmomenten waren in het begin wat moeilijk voor hem. Hij durfde gewoon niet te beginnen met eten. Hij is natuurlijk gewend om in drukke shelter goed op te letten en ook nu lijkt hij zijn rust nog niet te vinden als er eten geserveerd wordt. Terwijl hij wel een goede eetlust heeft. Maar het gaat elke dag al beter en hij deinst niet meer terug als er een bak neer gezet wordt. Hij eet nog wel snel.

Deze onzekerheid bemerk je ook in zijn gedrag naar de andere honden in het gezin; hij trekt zich erg aan hen op en ligt heel graag tegen ze aan. We denken daarom dat hij een heel fijn maatje voor een andere galgo is. Hij is fijn gezelschap en voor hem is het fijn als hij een goed voorbeeld heeft.
Bandolero komt uit Spanje en heeft daar in de shelter gezeten.

 

Bandolero speelt en rent graag met soortgenoten maar is tijdens het spel niet een aanjager.

 

Bandolero heeft teveel belangstelling voor katten om hem bij een kat te plaatsen.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

 

Wordpress Gallery Plugin Free