Andrea

By Ilse van den Oetelaar, 13 april 2022

 ANDREA IS GEADOPTEERD!!

 

Andrea is een kadootje

Naam Andrea
Ras Galgo Español
Geslacht Teefje
Geboortedatum augustus 2017
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte Volgt

Omschrijving Andrea

Andrea is samen met andere galgo’s afgegeven bij de shelter. Mogelijk is Gloria, die inmiddels geadopteerd is, haar moeder.

Andrea is 23-4 aangekomen in Nederland en al na 12 uur kunnen we zeggen: wat een kadootje is Andrea! Ze is lief, nieuwsgierig, niet angstig en kijkt  haar ogen uit!

Andrea heeft een sterk lichaam, en is geen frêle poppetje. Ze heeft ook een wat dikkere vacht. Dat maakt dat ze niet kwetsbaar overkomt en zo is haar karakter ook niet. Ze kwispelt de hele dag, want ze vindt alles leuk!

 

Update 8 Mei:

Andrea is meegegaan naar een Windhondendag op de Geffense plas. Ze werd opgehaald door een voor haar onbekende vrijwilligers met haar hond. Andrea ging zonder problemen mee in de auto.

Op de Geffense plas liep ze kwispelend rond en ze was vriendelijk tegen andere honden en mensen. Ze liet zich bewonderen en knuffelen door allerlei mensen en ook door kinderen. Op het terras was ze heel rustig aanwezig. Je zou hast vergeten dat je haar bij hebt!

Andrea is een heel vriendelijk en lief hondje. Ze is naar de andere honden in huis wat onderdanig en voegt zich snel. Ze is zindelijk, kan een paar uur alleen thuisblijven, sloopt niets. Ze gat graag mee wandelen en kan prima mee in de auto.

Je merkt op het eerste gezicht weinig van trauma’s, maar ze heeft ze wel. dat merk je als je bijvoorbeeld een harde stem opzet, dan kom ze kruipend naar je toe.

In haar vacht is de afdruk van het strakke touw bijna niet meer te zien, samen met wat littekens verraad dit het harde leven dat ze geleid heeft.

Andrea doet ontzettend haar best en is vooral heel goed in kwispelen!

Update 29 Mei:

Door omstandigheden is Andrea een paar keer uit logeren geweest en ook dan voegt ze zich snel naar de situatie. Dat is heel knap want zo kwam ze opeens in een grotere roedel terecht en zelfs een keer bij een kat.

Andrea had teveel belangstelling voor de kat en daarom kan ze beter niet bij katten geplaatst worden. Andrea    vond het wel even wennen: opeens in een huis met veel andere honden, en moest even kijken wat dan haar plaats was, maar ze deed het verder prima. We denken dat een ze meer tot rust komt in een kleinere roedel (zoals bij het opvanggezin) of zelfs als single-hond.

Andrea is een ontzettend braaf hondje dat erg haar best doet! Ze gaat graag mee wandelen, loopt netjes aan de riem, is zindelijk, kan een paar uurtjes alleen thuisblijven (nu met andere honden), gaat zonder problemen mee in de auto en is vriendelijk tegen iedereen.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Wordpress Gallery Plugin Free