Ada

By Ilse van den Oetelaar, 24 september 2021

ADA IS GEADOPTEERD!!

 

Ada is in Nederland en heeft zich ontzettend goed aangepast

Naam Ada
Ras Galgo
Geslacht Teefje
Geboortedatum 7-9-2018
Gezondheid Goed!
Gewicht/schofthoogte normale maat galgo-teef

Omschrijving Ada

 

Ada werd in Spanje gevonden met een flinke wond rond haar middel. mogelijk heeft ze daarmee vastgebonden gezeten of, erger, hebben ze haar geprobeerd op te hangen. De wond geneest goed, maar het blijft een kwetsbaar litteken dat helaas onlangs in de shelter weer openging toen ze langs een scherp hek liep. Maar nu in Nederland gaat het weer een stuk beter

Het opvanggezin schrijft:

Ada is nu ongeveer een week bij ons en wat doet ze het goed! Het is een heel lief en ongecompliceerd meisje. Ze heeft behalve liefde, een honden vriendje of vriendinnetje en heerlijke wandelingen weinig nodig. Als er bezoek komt staat ze vrolijk vooraan te kwispelen, aan de lijn loopt ze na haar enthousiasme kwijt te zijn heel rustig aan de lijn, wel vindt ze het nodig om aan de lijn te blaffen naar andere honden, daarin zal ze dus wel wat sturing nodig hebben. Ze is ook prima zindelijk en je kan wel aan haar zien wanneer ze naar buiten moet.
Ze speelt soms met een pluche speeltje en vind het heerlijk om in de tuin en in huis rond te dartelen, naast haar allergrootste hobby natuurlijk, slapen! Het alleen thuis blijven zijn we heel rustig aan het opbouwen, maar wij verwachten dat als zij samen is met een andere hond ze prima een tijdje alleen kan zijn. Meerijden in de auto doet ze ook perfect, ze is erg rustig en kijkt gewoon naar buiten.
Ada is perfect met kinderen en vind ze gewoon erg lief. Ze is niet opdringerig en zoekt ze ook niet de hele tijd op. Eigenlijk is ze gewoon heel rustig in huis en je zal amper merken dat ze er is.
Ze ligt graag bij je op de bank, soms tegen je aan en soms ligt ze of bij onze andere 2 of gewoon alleen. Ze is een intelligent meisje en goed te corrigeren als ze iets doet wat je niet wil hebben. Zo snel ze ons hart heeft veroverd weten wij zeker dat zodra je kennis met haar komt maken je verkocht zult zijn!

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.