Marie-Ellen

By Ilse van den Oetelaar, februari 18, 2020

Marie-ellen is geadopteerd!!

Marie-Ellen was eerder geadopteerd maar door verdrietige omstandigheden van haar adoptant moeten we nu uit zien naar een nieuw plekje voor haar

Naam Marie-Ellen
Ras Mix- waterhond
Geslacht Teefje
Geboortedatum 30-6-2019
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte volgt

Omschrijving Marie-Ellen

 

Marie-Ellen is het dochtertje uit het nestje dat we de Waltons hebben genoemd. Haar broertjes John-Boy en Jason zijn al eerder geadopteerd via Hobodogs en ook Jim-Bob heeft zijn plekje gevonden. Alleen voor moeder Carolina zoeken we  ook nog een adoptiegezin.

 

Marie-Ellen  verblijft nu in een opvanggezin met 6 andere honden en het gaat daar heel goed met haar. Ze wordt als volgt omschreven:

 

Ze rent voorop , gaat liggen en komt op commando onmiddellijk terug en komt dan aan je voet zitten zonder dat ze dat ooit heeft geleerd (als en boldercollie). in weiland en bossen kan ze vrij rennen, is erg gefixeerd op mij en houdt me in de gaten. Geen wegloper dus. Als je haar riem neemt gaat ze spontaan zitten aan je voet. Ze heeft  veel energie . Ze kan hoog springen , over boomstammen lopen en dat vindt ze geweldig . Ze moet haar energie wel kwijt kunnen. In huis is ze rustig, durft wel dingen stuk bijten zoals elke pup . Ze is zindelijk  mits je haar op tijd buiten laat. Naar mensen die ze niet kent is ze terughoudend. Naar mij toe is ze erg aanhankelijk. Ze zit graag op je schoot of tegen je aan in de zetel. Ze rijdt graag mee met de wagen . Ze heeft ook graag het gezelschap van mijn roedel en drijft hen samen op de wandelingen. Ze is een leuk energiek en speels hondje. Een aanrader voor sportieve mensen .

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.