Zair

By Ilse van den Oetelaar, 25 februari 2022

 ZAIR IS GEADOPTEERD!!

 

Zair werd ingeleverd bij de shelter. Ze is ongeveer 6 jaar oud

Naam Zair
Ras Galgo
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2016
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/ schofthoogte 25 kg, volgt nog

Omschrijving Zair

Zair, alleen je naam is al mooi: stralende ster, kracht en vertrouwen! Deze beschrijving past bij jou!
Deze prachtige Galgo komt uit een dorp in Huelva en haar ”eigenaar” was helaas een jager. Ze werd afgegeven aan de shelter en op dat moment was ze erg mager, zat ze vol wonden en vlooien en waren haar oren en staart kaal. Zair mocht gelukkig in opvang komen bij een lief gastgezin in Spanje en hier is met ze met geduld verzorgd en genezen.

Zair is niet angstig, maar houdt in het begin een beetje afstand van mensen. Ze loopt goed mee op straat en aan de lijn en leeft perfect samen met de andere honden binnen het gezin. Ze kan ook loslopen en zelfs op een terrein waar konijnen zijn. Ze is nieuwsgierig maar blijft wel bij je in de buurt.

Soms speelt ze wat ruw met de andere honden. Ze valt niet aan, maar het gaat gewoon onbedoeld wat harder. Daarom draagt ze af en toe een muilkorf. Ze slaapt graag bij je op de bank of in de slaapkamer en ze is erg aanhankelijk.

Samen met de rest van de honden kan ze een tijdje alleen thuis blijven. Ook met katten gaat het prima, buiten loopt ze er zo aan voorbij.
Deze mooie dame heeft veel geluk gehad om zo te worden opgevangen. Nu is het tijd voor haar eigen huisje!

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.