Zacarias

By Ilse van den Oetelaar, 23 oktober 2020

ZACARIAS IS GEADOPTEERD!!

 

Zacarias lag met een gebroken poot bij een loods te wachten om opgehaald te worden door een medewerkers van het dodingstation. Gelukkig waren de vrijwilligers van Puntanimals eerder ter plaatse…

Naam Zacarias
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum Mei 2019
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte 15-17 kg

Omschrijving Zacarias

Toen de foto van hem bij de loods Puntanimals onder ogen kwam zijn ze hem meteen gaan ophalen. De trieste blik in zijn ogen, het afschuwelijke lot wat hem te wachten zou staan in het dodingstion waren genoeg redenen om niet weg te kijken, maar hem op te halen. Ook al wisten ze dat er een dure operatie zou gaan volgen.

Zacarias liet zich gelukkig goed meenemen en bij de dierenarts werd vastgesteld dat hij een gebroken achterpoot had. Het vermoeden was dat hij een flinke klap had gehad. Zacarias werd geopereerd en herstelde voorspoedig.

Zacarias is een aanhankelijke blije hond, die heel graag bij je wilt zijn en met je gaat wandelen. Hij is niet nerveus, maar eerder rustig te noemen. Tijdens zijn herstel liet hij zich probleemloos verzorgen. Hij is aardig voor alle medewerkers en bezoekers. Met de andere honden in de shelter maakt hij geen problemen.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

 

(Zacarias met Wyman)