Vicky

By Ilse van den Oetelaar, 29 december 2022

 VICKY IS GEADOPTEERD!!

 

Vicky is een prachtige jonge galgo

Naam Vicky
Ras Galgo
Geslacht Teefje
Geboortedatum April-may 2022
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte volwassen: 25 kg, 50 cm

Omschrijving Vicky

Mogen we jullie voorstellen aan Vicky! Ze werd samen met haar broertje door een zigeuner afgegeven aan de shelter. Jammer genoeg is haar broertje onverwacht overleden. Waarschijnlijk aan een infectie. Vicky is een jonge, prachtige galga. We mochten haar ontmoeten toen we in november de shelter gingen bezoeken. We zijn onder de indruk geraakt van haar vachtkleur en haar lieve voorkomen. Haar vacht is bruin/zwart waarbij het lijkt alsof er gouden draden doorheen lopen. Eigenlijk een bijzondere brindle kleur. Vicky is een heerlijk speels teefje, met heel wat energie. Galgo pups kunnen echt gekke streken uithalen. Ze staan erom bekend dat ze veel energie hebben.
Ze is heel sociaal naar mensen toe en kan het goed vinden met de andere honden in de shelter. Vicky gedraagt zich niet angstig in de shelter, ze lijkt best wat zelfvertrouwen te hebben.

Kijk naar de prachtige foto’s en je wordt meteen verliefd! We zoeken voor Vicky adoptanten die weten wat het betekent om een (galgo)pup te adopteren en daar voldoende tijd en ruimte voor hebben.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.