Tury

By Ilse van den Oetelaar, 16 maart 2024

TURY VERBLIJFT IN EEN OPVANGGEZIN!!

Tury is een vrolijke  gekke meid!

Naam Tury
Ras Podenco
Geslacht Teefje
Geboortedatum 01-10-2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte 14 kg

Omschrijving Tury

Tury is werkelijk een schatje! Ze verblijft nu enkele weken in haar opvanggezin.
Ze is een jonge hond met veel levenslust en elke dag is een feestje voor haar. Alles en iedereen is leuk en ze heeft altijd de beste bedoelingen. Tury woont samen met drie andere honden en een kat waar ze het prima mee kan vinden.
Samen met de andere honden kan ze enkele uurtjes alleen zijn.
Ondanks haar vrolijke aard, heeft de lange tijd die ze doorbracht in het asiel haar soms wat verlegen gemaakt in bepaalde situaties. Soms schrikt ze, maar dit kan gemakkelijk worden bijgestuurd zodat ze beseft dat er niets is om bang voor te zijn. Hoewel dit in het begin regelmatig voorkwam, groeit Tury hier elke dag in. Nu is ze zelden meer verlegen en vertrouwt ze haar omgeving steeds meer.
Tury is een speelse, actieve hond die houdt van wandelingen. Ze is helemaal zindelijk.

Tury is in Spanje in een dorpje gevonden nadat ze was aangereden. Ze was mager en erg geschrokken. Gelukkig kon ze in de shelter bijkomen en hier heeft ze een tijdje gezeten. Nu krijgt ze de kans om via een gastgezin zich te ontwikkelen.
We zoeken voor Tury mensen die begrijpen dat ze nog veel zal moeten leren en ontdekken. Tury heeft al veel meegemaakt in haar leven. Nieuwe mensen zullen geduld met haar moeten hebben, maar dan krijgen ze er een heel leuk hondje bij. Het zou heel fijn zijn als er al een andere hond aanwezig zijn is waar Tury lekker mee kan spelen. Ook zal een andere hond haar steun kunnen geven in het wegwijs maken in haar nieuwe leven.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.