Triana

By Ilse van den Oetelaar, 5 juli 2024

Triana is een van de dertien hondjes die in een vervallen huis verbleven..

Naam Triana
Ras Mix
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2018
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte 5 kg, geschat 38 cm

Omschrijving Triana

Dit leukerdje heet Triana

Eind februari 2024 kreeg Puntanimals  bericht over 13 honden die in een vervallen huis in een dorp in Huelva opeengepakt zaten. Het leek erop dat ze achterlaten waren. Het zijn bijna allemaal kleine kruisingen. Waarschijnlijk zijn het familieleden van elkaar, ze varieerden in leeftijd van een paar maanden tot een aantal jaar. Sommigen zijn heel sociaal en aanhankelijk en anderen nog teruggetrokken en angstig, wie weet wat ze hebben moeten doorstaan om zichzelf in leven te houden, niets goeds in ieder geval.

Toen de vrijwilligers naar ze toe gingen en zagen in wat voor omstandigheden ze verkeerden, konden ze niets anders doen dan ze daar zo snel mogelijk weghalen. Triana is één van de hondjes die weggehaald werd door de vrijwilligers.

Triana is ongeveer 6 jaar. In het begin is ze nog wat verlegen en terughoudend in het contact met nieuwe mensen. Haar nieuwe baasje zal er dus rekening mee moeten houden dat ze wat tijd nodig heeft om je te vertrouwen. Gelukkig verblijft ze nu in een Spaans gastgezin totdat ze wordt geadopteerd.

Triana is erg sociaal naar haar soortgenoten, daar kan ze het heel goed mee vinden. We denken dat ze ook, mits een goede begeleiding, kan samenleven met katten. Wie geeft Triana een kans om de shelter te verlaten en haar te begeleiden om de wereld verder te leren verkennen?

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.