Trébol

By Ilse van den Oetelaar, 1 juli 2021

TRÉBOL IS GEADOPTEERD!!

 

 

Ook Trébol verscheen opeens op straat samen met zijn 2 zusjes

Naam Trébol
Ras Mix Belgische herder/ Carea Leones/ Collie
Geslacht Reutje
Geboortedatum Februari 2021
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte nu 10 kg maar zal nog groeien

Omschrijving Trébol

Trébol is een prachtige Herder kruising die samen met zijn twee zussen is gevonden. Opeens verschenen deze drie knapperds ergens op een weg in een dorp. Gelukkig zijn er ook dierenliefhebbers in Spanje, zij hebben zich direct over hen ontfermd. Nu zijn ze veilig en krijgen ze eten en verzorging. Inmiddels verblijven alle drie de honden bij iemand in opvang op een boerderij.
We weten helaas niets over de achtergrond van deze honden. Wel denken we dat het een kruising is tussen een Belgische Herder, Collie en /of een Carea Leones. Dit is een typische Spaanse herdershond, verantwoordelijk voor het bij elkaar houden van de kudde schapen.
Trébol is een vrolijke pup, hij maakt geen bange indruk. We zoeken voor hem een verantwoordelijke adoptant die zich bewust is van wat het opvoeden van een pup vergt. Het is een  actieve hond die beweging, ruimte, begeleiding en tijd nodig heeft om uit te kunnen groeien tot een fantastische volwassen hond.

 

update 4 juli

 

ook Trébol groeit als kool. We denken dat hij een prachtige grote hond zal gaan worden. Trébol is een beetje een goedzak, die begrijpt dat teefjes soms meer in de pap te brokkelen hebben

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.