Thor

By Ilse van den Oetelaar, 6 januari 2022

THOR IS GEADOPTEERD!!

Naam Thor
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum 7 april 2020
Gezondheid Goed! bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 38 kg

Omschrijving Thor

Thor is afgelopen zomer door de politie op straat gevonden. Hij was verdwaald en gedesoriënteerd en liep met gevaar voor eigen leven over de weg.
De vrijwilligers hebben twee weken gezocht naar de eigenaren, maar Thor had geen chip en niemand kwam hem ophalen. Waarschijnlijk heeft hij niet lang gezworven want hij zag er goed verzorgd uit. Thor heeft bij diverse opvanggezinnen gezeten in afwachting van zijn adoptie. Overal paste hij zich goed aan. Hij is goed gesocialiseerd en evenwichtig en is niet bang voor mensen. Hij gaat prima met andere honden en ook katten. Hij is speels en houdt van rennen, maar eenmaal thuis ligt hij heerlijk in zijn mand. Hij is enorm aanhankelijk, begroet iedere bezoeker nieuwsgierig en met een knuffel. Hij gedraagt zich keurig aan de riem en kan ook goed loslopen. Hij luistert als je hem roept. Natuurlijk is Thor een jonge hond, hij heeft iedere dag zijn beweging nodig. Hij blaft niet veel, alleen als hij wil spelen en opgewonden is. Ook in de auto gedraagt hij zich goed en hij kan even alleen thuis blijven.
Afgelopen november is hij geadopteerd in Spanje, maar wat een pech. Zijn nieuwe baas werd ernstig ziek en hierdoor werd de adoptie gecanceld. Nu verblijft hij in een kennel. Maar dat is niet de ideale situatie voor deze leukerd.

Eigenlijk is Thor een ideale hond, maar wel eentje van flink formaat! We zoeken daarom adoptanten die de ruimte hebben om Thor lekker te laten bewegen. We zijn ervan overtuigd dat je met Thor een heleboel fijne hond in huis haalt!

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.