Tao

By Ilse van den Oetelaar, 17 juni 2024

 TAO IS IN NEDERLAND!!

Wat een triest bestaan heeft Tao gehad

 

Naam Tao
Ras Mix (Mastin)
Geslacht Reu
Geboortedatum 6-4-2020
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 25 kg (schatting)

Omschrijving naam hond

Taco is één en al liefde. Hij is nu een aantal weken in een opvanggezin in Nederland. Zo mooi te zien, ondanks dat hij enkel asielleven gewend is, voelt hij zich meteen thuis in een huis, en is zindelijk. Taco kan het goed vinden met de 5 reuen in het opvanggezin, speelt graag met ze. Ondanks zijn grootte maakt hij zich klein met spelen, toont hij zich onderdanig in het spel met de andere honden. Hij is ook heel mensgericht, is dol op knuffelen, komt graag bij je liggen. Taco luistert goed naar zijn naam. In het opvanggezin zien ze een vrolijke blije hond, die open in het leven staan. Ondanks zijn achtergrond neemt hij geen rugzakje met zich mee.
Taco is een kleinere Mastin mix, qua karakter is hij echt Mastin…maakt zich niet druk, dol op mensen, gaat ook wel zijn eigen gang. Het opvanggezin vindt dit nu juist zo leuk aan hem. Moet hij luisteren, dan doet hij dat meteen. Wanneer de andere honden bij het opvanggezin even drukker zijn, gaat hij lekker liggen en laat de anderen lekker uitrazen. Het opvanggezin omschrijft hem als een heerlijke opvanger die heel sociaal is naar alle honden, relaxt is met verkeer, loopt goed mee aan de riem, dol is op mensen, gaat nieuwe situaties vol vertrouwen aan, oftewel een relaxte hond die veel liefde in zich heeft en geeft. Wie geeft deze lieverd zijn eigen forever home met warme mand?
Je krijgt een vriend voor het leven, een maatje aan hem.

In Spanje verbleef hij in een particuliere opvang nadat hij door vrijwilligers uit een voormalig dodingsstation was gered. Ze wisten niets van zijn verleden, wel dat het een zeer sociale hond is. Nu heeft hij de kans van zijn leven gekregen.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.