Tao

By Ilse van den Oetelaar, 3 augustus 2023

Wat een triest bestaan heeft Tao

 

Naam Tao
Ras Mix (Mastin)
Geslacht Reu
Geboortedatum 2019 (schatting)
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 25 kg (schatting)

Omschrijving naam hond

Tao wacht al een jaar en 4 maanden in het dodingstation. Toen HADA daar noodgedwongen moest stoppen met hun vrijwilligerswerk hebben ze hem daar moeten achterlaten. Ze hadden de financiële ruimte om 8 honden mee te nemen en ze te plaatsen in een betaalde opvang. Elke keer als er een hond geadopteerd wordt dan halen ze een nieuwe hond uit het dodingstation. Het is vreselijk moeilijk voor hen om een keuze te maken. Tao staat hoog op hun lijstje omdat hij al zolang daar wacht.

Tao is een rustige hond met een nobele uitstraling. Hij maakt geen problemen met reuen en teefjes, en speelt graag met ze.  Ook is hij vriendelijk voor kinderen.

Hij kan beter niet bij katten geplaatst worden.

Natuurlijk moet een hond die al zolang in een kleine kennel zit (opnieuw) leren hoe het is om in een huis,  in een gezin te wonen, dagelijkse wandelingen maken…er is nog zoveel te ontdekken voor Tao

Het verblijf in de betaalde opvang kost 120-140 euro per maand.

Wij willen HADA graag steunen en hebben daarom een donatieproject opgezet waarbij mensen geld kunnen storten voor de Geredde honden uit het dodingstation.

U kunt ook pleegmoeder of vader worden van een van hun honden in opvang, dit is een project van HADA en het is mogelijk van 5 euro per maand. Mocht u daarvoor belangstelling hebben laat het ons dan weten.

Tao heeft het dodingstation inmiddels verlaten en is nu in de betaalde opvang. Hij is daar aan het ontdekken dat je met andere honden fijn kunt spelen!

Update augustus 2023:

Tao wacht al weer vele maanden in de opvang, nadat hij al bijna anderhalf jaar in het dopingstation zat. Gaat dit dan zijn leven zijn? Terwijl hij zo ontzettend lief, rustig en aanhankelijk is? Hij verdient een beter leven.

Update oktober 2023:

We hebben Tao ontmoet in Spanje. Wat is het een geweldige hond. Hij is vriendelijk, heeft een uitstraling waar je rustig van wordt en geniet van de aandacht die hij krijgt. Wanneer kan Tao nu eindelijk eens de opvang verlaten?

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

 

WordPress Image Gallery Plugin