Taco

By Ilse van den Oetelaar, 26 oktober 2023

TACO IS IGEADOPTEERD!!!

Taco is een raszuivere bodeguero die in Spanje in de verkeerde handen belandde

Naam Taco
Ras Bodeguero
Geslacht Reu
Geboortedatum 1-5-2017
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte volgt

Omschrijving Taco

(Taco wordt in Nederland Nico genoemd.)

Ontmoet Nico – Een Liefdevolle Energieke hond op Zoek naar een Thuis

Beste dierenliefhebbers,

Wij stellen jullie graag voor aan Nico, een charmante hond met een onvergetelijke persoonlijkheid. Nico, afkomstig uit Spanje, heeft helaas een moeilijke start gehad, maar zijn hart is gevuld met liefde en levenslust. Momenteel verblijft hij bij een foster gezin, waar hij samenwoont met andere honden en geniet van hun gezelschap.

Kenmerken en eigenschappen:
Liefdevol en Knuffelbaar: Nico is een echte knuffelkont die graag dicht bij zijn mensen is. Hij kruipt graag op de bank om samen met jou te genieten van een TV-serie of gewoon van elkaars gezelschap. Nico slaapt nu in een bench op de slaapkamer en dat gaat super!! Hij snurkt alleen wel een beetje… behoorlijk.
Actief en Energiek: Deze dynamische viervoeter houdt van activiteit. Nico is energiek en klaar voor avonturen, of het nu gaat om wandelingen, spelen of rennen in de tuin.
Gehoorzaam en Loyaal: Nico luistert goed en vormt een hechte band met zijn baasje. Hij is een loyale metgezel voor wie jij ook een maatje bent.
Zindelijk en Zelfstandig: Nico kan alleen zijn en is over het algemeen zindelijk, zolang hij op tijd zijn wandelingen krijgt.
Kinderen en Katten: Nico is het meest op zijn gemak bij volwassenen en oudere kinderen. Hij komt het beste tot zijn recht in een omgeving zonder katten en kleine kinderen.
Sociaal met Honden: Nico gaat goed om met de meeste andere honden, maar net als bij mensen, heeft hij zijn voorkeuren. Een geleidelijke kennismaking is essentieel.
Waakzaamheid en Blaf: Nico is waaks en heeft een krachtige blaf. Met de juiste training kan dit worden verbeterd. Hij is alert op nieuwe dingen en mensen, wat actieve begeleiding vereist.
Fysiek Sterk en Actief Gezin: Door zijn grootte en kracht zoeken we een baasje dat fysiek in staat is om met Nico te wandelen en hem te begeleiden. Actieve mensen die houden van beweging zullen perfect passen bij deze energieke hond.
Consequent en Liefdevol Leiderschap: Het belangrijkste is een baasje dat consequent is en vooral erg liefdevol. Nico is geen herdershond, maar met de juiste leiding en genegenheid zal hij floreren.

Bekijk de hartverwarmende foto’s en leuke filmpjes van Nico. Als je denkt dat jouw huis het perfecte thuis kan zijn voor deze bijzondere hond, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Laten we samen Nico de kans geven op een liefdevolle en permanente thuisbasis.

Nico is onder zeer slechte omstandigheden in Spanje gered. Hij werd ooit in Spanje gekocht bij een fokker. Nico werd gered toen zijn eigenaar hem wilde weg doen. Nico had bij deze man duidelijk geen fijn leven gehad. Behalve dat hij te dik was door waarschijnlijk veel te weinig beweging lijkt het er op dat hij ook geslagen is door de eigenaar. Helaas moest de adoptant in Nederland wegens persoonlijke omstandigheden afstand van hem doen. Nu verblijft hij in een gastgezin. Hier kan hij tot rust komen.

 

 

 

T