Stewie

By Ilse van den Oetelaar, 26 juli 2017

STEWIE IS GEADOPTEERD!!!

Stewie is een van de vier hondjes die in zwaar verwaarloosde toestand werden aangetroffen in een huis. Stewie was er heel slecht aan toe. Stewie is een ‘ mini-herdertje’, die inmiddels in de Protectora hersteld is en  nu wacht op en eigen baasje.

Naam  Stewie
Ras  Mix-herdertje?
Geslacht  Reu
Geboortedatum  Begin 2016
Gezondheid  Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte  11 kg

 

Omschrijving Stewie

Van de vier aangetroffen, verwaarloosde hondjes, waaronder ook Maripi, was Stewie er het slechtste aan toe, hij woog slechts 7 kg.  Hij was erg verzwakt en kon nauwelijks op zijn pootjes staan. Er werd voor zijn leven gevreesd. Gelukkig heeft hij het gered door de goede zorgen in de Protectora. Inmiddels is Stewie uitgegroeid tot een prachtige hondje, een mini-herdertje.

Hij speelt graag met de andere honden en hij is gek op knuffelen.

Update 29-9-2017

We hebben Stewie ontmoet en we waren onder de indruk van zijn prachtige verschijning. De goede zorg in de Protectora hebben ervoor gezorgd dat hij is uitgegroeid tot een gezonde hond. Hij is heel vriendleijk en speels. Stewie is een kleine herdermixje, met alle delen van zijn lichaam in de juiste verhoudingen.

Bekijk de laatste foto’s en zie hoe prachtig hij is.

Update 9 oktober 2017

Wat waren we blij toen we een adoptant vonden voor Stewie. Alle voorberedingen voor de reis werden getroffen en zijn ticket voor 22 oktober was al geboekt toen we helaas moesten vernmen dat de adoptie niet kan doorgaan….

Update 29 oktober 2017

Stewie is 22 oktober toch naar Nederland gekomen en is in een opvang geplaatst.

Stewie blijkt een hele leve, speels, beetje onteigende, grappig hond die het prima kan vinden met andere honden. Hij is erg op de baas gericht en ligt het liefste aan de voeten.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.