Steun Hobodogs

 

 

 

Als u Stichting Hobodogs wilt steunen kan dat op verschillende manieren:

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

  • Vluchtbegeleiders: kleine moeite, groot belang!

We zijn altijd op zoek naar mensen die op hun geboekte vlucht vanaf Faro, Sevilla of Malaga een of twee honden voor ons willen begeleiden. Stichting Hobodogs is erkend door de NVWA en vliegt met Traces. De stichting zorgt ervoor dat alle zaken rondom het transport geregeld zijn.  Op het vliegveld in Spanje ontmoet u de honden en hun begeleiders en de honden zullen op de juiste manier door de douane-check gaan. Op het vliegveld in Nederland staan de nieuwe baasjes en de vrijwilligers van de stichting u op te wachten. Het is een feest om getuige te mogen zijn van de eerste ontmoeting tussen baas en hond.

 

  • Huisbezoekers: leuke en belangrijke schakel in het adoptieproces!

De stichting kan altijd mensen (met ervaring) gebruiken die voor ons een huisbezoek afleggen bij een mogelijke adoptant. U krijgt vooraf de informatie over de betreffende hond, de adoptant en natuurlijk richtlijnen voor het huisbezoek. Na afloop zal het adoptieteam op basis van uw verhaal beslissen of adoptie wel of niet doorgaat.

 

  • Donateurs: we kunnen niet zonder!

Stichting Hobodogs is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), daarmee zijn uw giften/donaties aftrekbaar bij de Belastingdienst.

Stichting Hobodogs en de samenwerkende shelters, protectora’s en de vrijwilligers van het dodingsstation zijn altijd blij met uw giften. Elke euro wordt besteed aan medische kosten, voer, benches, opknappen van de huisvesting voor de dieren, sterilisatie en castraties etc.

Voor donaties:

Bankgegevens: NL89 RBRB 0954 4694 10    BIC: RBRBNL21 te name van Stichting Hobodogs

 

 

Hartelijk dank!

Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier