Steun aan Paco.

By Ilse van den Oetelaar, 22 juni 2024

We zoeken mensen die willen bijdragen aan de maandelijkse kosten voor Paco nu er besloten is dat hij niet meer kan afreizen naar een adoptie-gezin.

Paco stond al een groot aantal jaren op onze website maar nooit melden zich een matchende adoptant. Paco kwam samen met Fernanda in de overvolle shelter terecht nadat hun eigenaar was overleden. Ze werden 10 jaar oud geschat.

2 jaar geleden overleed Fernanda en kreeg Paco wat lichte gezondheidsklachten. Om goed te herstellen werd hij in een betaalde opvang geplaatst.
We deden verschillende oproepen voor hem….
Inmiddels is hij ongeveer 14 jaar oud.

Hij is nu echt een senior en heeft meer moeite met lopen en opstaan. Omdat hij inmiddels zijn draai heeft gevonden in de opvang is er besloten dat de lange reis naar Nederland of Belgiƫ, en alle veranderingen hem waarschijnlijk geen goed zou doen en dat het voor hem beter is als hij nu kan blijven waar hij is.

Voor Puntanimals betekent dit wel dat ze zijn verblijfkosten en medicatie (voor zijn achterhand) moeten blijven betalen. Het verblijf kost hen 100 euro per maand.

We weten dat er veel mensen zijn die Paco een warm hart toedragen en daarom hopen we dat ze een bijdrage willen doen voor zijn verblijf.

 

U kunt Paco steunen via de donatie-knop

Via deze knop kunt u zien welke projecten u kunt steunen. U kunt dan kiezen voor Steun Paco

 

Hartelijk dank!