Bala

By Ilse van den Oetelaar, 10 maart 2024

BALA  IS GEADOPTEERD!!

 

Bala is een wat oudere waterhond.

Naam Bala
Ras Spaanse waterhond
Geslacht Reu
Geboortedatum 18-02-2016
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte 20 kg, 50 cm

Omschrijving Bala

Bala is een Spaanse waterhond.

Bala’s leven nam een onverwachte wending toen zijn geliefde eigenaar overleed, en helaas kon niemand uit zijn familie hem een nieuw thuis bieden. 

Daarom heeft de familie de hulp ingeroepen van Puntanimals om voor Bala een liefdevolle familie te vinden die hem de warmte en zorg kan bieden die hij verdient. Gelukkig kan hij voorlopig nog bij hen in opvang blijven, maar we hopen dat zijn verblijf daar slechts tijdelijk is en dat snel mag afreizen naar zijn nieuwe familie.

Hij zal komende week helaas toch naar de volle shelter moeten…

Deze knappe viervoeter staat bekend om zijn sociale en speelse karakter. Hij kan uitstekend overweg met andere honden en ook naar mensen toe is hij erg sociaal. Bala is een actieve hond die geniet van wandelingen en rennen. Bala is gewend om in een huis te leven. Hij is zindelijk. Uiteraard zal Bala desondanks weer moeten wennen aan een nieuwe omgeving en aan een nieuwe structuur.

Het is belangrijk om te benadrukken dat Bala een waterhond is. Dit betekent dat zijn nieuwe familie zich bewust moet zijn van de typische eigenschappen en behoeften die bij dit ras horen. We zijn op zoek naar mensen die ervaring hebben met het ras of zich hebben ingelezen. Een waterhond is intelligent, heeft voldoende uitdaging nodig, zowel mentaal als fysiek. 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Wordpress Gallery Plugin Free