Regaliz

By Ilse van den Oetelaar, 29 februari 2024

Als grote zwarte reu maakt Regaliz weinig kans op adoptie, ondanks zijn jonge leeftijd..

Naam Regaliz
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum geschat: begin 2022
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 30 kg, 65-70 cm

Omschrijving Regaliz

Deze imposante verschijning luistert naar de naam Regaliz. Enkele maanden geleden kon de politie Regaliz veilig stellen op een plaats waar heel veel zwerfhonden gevonden worden.

Ze brachten hem naar de shelter van Puntanimals, waar hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven kon beginnen. Regaliz loopt altijd samen los met de grotere honden in de shelter. Hij kan het erg goed vinden met zijn soortgenoten. Ook naar mensen toe is hij erg sociaal. 

Hij houdt van de aandacht en knuffels van de vrijwilligers. Regaliz is een speelse, actieve hond, die graag mee gaat wandelen. Hij gedraag zich niet angstig in de shelter.

We weten dat het voor grote, zwarte reuen niet makkelijk is om een familie te vinden. In Spanje zijn de kansen voor Regaliz helemaal nihil. Gelukkig is het nog een jonge hond. We hopen een mooie grote mand in Belgie of Nederland voor hem te kunnen vinden.

Toch hopen we dat er een familie verliefd wordt op deze grote, actieve, knuffelbeer en hem een fijne thuis wil bieden. Uiteraard zal Regaliz nog moeten wennen aan het leven in een huis en aan alles wat daarbij komt kijken. We weten helaas niets van zijn achtergrond. 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Wordpress Gallery Plugin Free