Rani

By Ilse van den Oetelaar, 9 juni 2019

Rani is kort na aankomst in Nederland overleden.

 

Rani werd 6 jaar geleden gevonden als heel jonge pup en moest met de hand worden gevoed. Daarna volgde 6 jaren met veel tegenslag

Naam Rani
Ras Herdershond
Geslacht Teef
Geboortedatum 2013
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen bij belangstelling
Gewicht/schofthoogte Volgt

Omschrijving Rani

Rani werd gevonden met enkele broertjes, maar zij hebben het niet overleefd. De pups waren, veel te jong, zonder moederhond, achtergelaten. Rani moest met de fles grootgebracht worden en gelukkig heeft ze het gered.

Daarna werd Rani geadopteerd in Spanje, in Madrid. Toen Irene, van ARPA, helemaal geen contact meer met de adoptanten kreeg, besloot ze af te reizen naar Madrid. Daar trof ze een ongelukkige Rani, die veel te weinig aandacht kreeg en zij nam haar terug, mee naar ARPA.

Na enige tijd werd Rani geadopteerd in Zwitserland, via een andere stichting. De adoptanten hadden een hele kleine tuin, en wilden er veel op uit trekken met Rani. Maar blijkbaar gebeurde dat veel te weinig en Rani was duidelijk niet gelukkig in het kleine stadstuintje, want ze was natuurlijk altijd de ruimte van ARPA gewend. Toen Irene dit hoorde besloot ze, voor de tweede maal, dat Rani mocht terugkomen naar ARPA.

Is drie maal scheepsrecht? We hopen het! We zoeken voor lieve, rustige Rani een adoptiegezin dat voldoende ruimte heeft om Rani lekker te laten rondstruinen in de tuin en haar meenemen op wandelingen. Want daar geniet Rani erg van! Rani is ook gek op water. Irene zegt: Ze slaapt het liefst in het badje! Dus met een klein badje in de tuin maak je Rani zeer gelukkig!

 

Rani wordt bemiddeld door ARPA Nederland

Heeft u een vraag over deze hond? 
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren?

Mail dan: adopties.arpa@gmail.com