Rafalita

By Ilse van den Oetelaar, 23 juni 2018

RAFALITA IS GEADOPTEERD!!

 

Rafalita is een actief en vrolijk teefje van bijna 5 jaar. Ze is positief getest op leishmania.

Naam Rafalita
Ras Jagd terrier (mix?)
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2 augustus 2013
Gezondheid Rafalita is positief getest op Leishmania (zie tekst)
Gewicht/schofthoogte 10 kg, 39 cm

 

Omschrijving Rafalita

Rafalita werd op straat gevonden door  een voorbijganger die dacht dat ze stervende was. Hij nam haar mee om haar op een rustige plek, een waardig dood te gunnen. Hij legde haar in zijn wagen maar opeens ging ze kwispelen! Daarop heeft haar haar afgegeven bij de kleinschalige protectora Callejeros.

Rafalita zag er zeer ziek en verwaarloosd uit. Bij bloedonderzoek testte ze  positief op leishmania. inmiddels heeft ze hiervoor een behandeling gehad en momenteel maakt ze een gezonde indruk.

Het is een zeer vrolijk, grappig hondje dat graag actief bezig is. In de tuin is ze op zoek naar muisjes en graaft in het zand naar torretjes en andere beestjes. Het is echt een kleine onderzoeker. Ze is totaal niet bang en onbekenden worden vriendelijk door haar begroet. Ook voor kinderen is ze heel lief en speelt graag met ze (zie video). Ze gaat heel graag mee wandelen maar moet nog leren aan het begin van de wandeling rustig aan de lijn te lopen. Uit enthousiasme wil ze graag alles zien en meemaken.

Met de andere honden gaat Rafalita prima om. Ze speelt graag met Caridad, maar ook met de andere honden. Toch heeft Rafalita niet persé een andere hond nodig in een adoptiegezin, hoewel ze dat wel erg leuk zou vinden. Rafalita is een hond voor mensen die actief met haar aan de slag willen gaan: lange wandelingen en fijn spelen.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.