Prau

By Ilse van den Oetelaar, 24 november 2021

PRAU IS GEADOPTEERD!!

Prau kan helaas niet mee met zijn eigenaar die gaat emigreren

Naam Prau
Ras Spaanse Waterhond
Geslacht Reu
Geboortedatum 2018
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte volgt

Omschrijving Prau

Een van onze contactpersonen vroeg ons of wij een goed tehuis konden vinden voor Prau. Prau is van een familielid van haar, die in verband met werk, gaat verhuizen naar Amerika. Voor Prau zijn de omstandigheden daar niet ideaal en omdat hij goede verhalen kent van honden die heel gelukkig zijn na adoptie in Nederland of België , vroeg hij om hulp bij het vinden van een fijne plek.

Prau heeft bij zijn eigenaar al op veel verschillende plekken gewoond omdat hij altijd voor werk van plek naar plek trok. Prau heeft daardoor ook in veel verschillende omstandigheden gewoond: soms was zijn baasje veel thuis, soms ook nauwelijks. Er waren tijden dat ze in een camper woonden en tijden waarin hij in een huis met tuin woonde. Prau is gewend aan het buitenleven maar geniet ook ontzettend van het slapen in de camper. Prau heeft al deze veranderingen goed doorstaan en paste zich elke keer weer goed aan. Hij is zelfstandig maar ook aanhankelijk en volgt zijn baasje overal.  Hij is lief voor mensen en met andere honden maakt hij geen problemen. Voor katten heeft hij belangstelling, maar lijkt niet agressief naar ze.

 

We zoeken voor Prau een adoptiegezin dat bekend is met het ras en dus weet dat Prau intelligent is, gevoelig en aanhankelijk.  Een waterhond wil echt een deel van het gezin worden en heeft een will-to-please.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.