Poppy

By Ilse van den Oetelaar, 23 december 2020

POPPY IS GEADOPTEERD!!

Poppy is een heel blij en aanhankelijk hondje

Naam Poppy
Ras Mix
Geslacht Teefje
Geboortedatum voorjaar 2019
Gezondheid zie tekst
Gewicht/schofthoogte 16 kg

Omschrijving Poppy

Poppy werd gevonden in de straten van een kleine plaats in Andalusië. Ze was nog erg jong en het was onbekend of haar moeder en broertjes of zusjes ook in de buurt waren. Poppy kon worden meegenomen naar de shelter.

Al snel bleek dat Poppy heel aanhankelijk is, gek is op knuffelen, heel graag mee gaat wandelen en graag met andere honden speelt. Poppy wordt helemaal blij als er vrijwilligers in de shelter komen en doet dan veel moeite om gezien en geknuffeld te worden.

Arme Poppy wacht inmiddels al anderhalf jaar in de shelter.

Poppy is positief getest op leishmania, maar heeft geen ziekteverschijnselen en is stabiel

We hopen. dat Poppy snel de shelter kan verlaten want dit hondje snakt echt naar een eigen baasje die haar kan omringen met liefde en met wie ze veel avonturen kan beleven. Poppy is een hondje dat meteen in je hart kruipt!

Poppy is echt de lieveling van de vrijwilligers want Poppy is altijd blij om je te zien, gaat heel graag mee wandelen, luistert goed en vindt het fijn om nieuwe dingen te leren. Ze speelt heel graag met andere honden.

We wordt gelukkig regelmatig opgehaald door vrijwilligers om mee te gaan wandelen en dan zien ze Poppy genieten van het rennen en  spelen in het bos en op het strand en in het water.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.