Polly

By Ilse van den Oetelaar, 21 januari 2023

POLLY IS GEADOPTEERD!!!

Polly is een verlegen hondje.

Naam Polly
Ras Mix
Geslacht Teefje
Geboortedatum mei 2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte 6 kg, 35 cm

Omschrijving Polly

Dit kleine, lieve hondje heet Polly. Enkele maanden geleden werd Polly samen met onder andere Pollo in een dorp gevonden, ze zaten achter een hek opgesloten. Helaas kregen ze weinig aandacht en hebben ze tot nu toe geen fijn leven gekend.Gelukkig zijn ze gered en naar de shelter gebracht. 

Omdat Polly best een dik buikje had, namen ze haar mee naar de dierenarts. Daar werd hun vermoeden bevestigd, Polly was zwanger en zou binnen enkele dagen moeten bevallen.

Alle voorbereidingen werden getroffen en Polly beviel van 4 pups. Toen 1 van de vrijwilligers haar zag met haar pups, besloot hij hen op te vangen bij hem thuis. Wat fijn dat Polly niet langer in de shelter haar pups moest opvoeden, maar in een warme huiselijke setting. Voor Polly een hele nieuwe ervaring, ze had nog nooit in een huis geleefd. De pups van Polly hebben ondertussen allemaal een familie gevonden.

Polly is nog een verlegen hondje. Ze houdt niet van drukte. Ze houdt er wel van om knuffels te krijgen. Voor Polly zijn we op zoek naar een bijzondere familie. Een familie die geduld heeft en haar tijd en ruimte geeft om op haar tempo verder te ontplooien. Een familie die samen met haar aan haar onzekerheden wil werken. Een familie waar Polly zichzelf mag zijn zonder te veel verwachtingen.

Polly is sociaal met andere honden. De aanwezigheid van een stabiele hond lijkt ons erg fijn voor haar.
Wie wil dit speciale hondje een mooie thuis geven?

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier

 

.<iframe width=”478″ height=”849″ src=”https://www.youtube.com/embed/B-xR2rXoqfw” title=”Stichting Hobodogs:Polly (1)” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>