Perla S

By Ilse van den Oetelaar, 20 april 2022

 PERLA IS GEADOPTEERD!!!!!

 

Perla heeft veel pech gehad in haar leven

Naam Perla S
Ras Pointer/ Brac
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2015
Gezondheid Stabiele en behandelende leishmania
Gewicht/schofthoogte ongeveer 18-20 kg

Omschrijving Perla S.

Drie maanden lang zwierf deze dame over straat. Ze scharrelde tussen de afvalcontainers op zoek naar voedsel. Ondertussen was ze ziek van de Leishmania en had ze een enorm bult aan haar buik. Waarschijnlijk werd ze daarom afgedankt! Niemand bekommerde zich om haar!
Gelukkig was er een vrijwilliger die haar uiteindelijk kon meenemen en haar kon verzorgen. Na een medische check bleek dat ze heel slecht zag door de onbehandelde Leishmania. De bult bleek een buikwandbreuk en kon gelukkig geopereerd.
Met de juiste medicatie en na de operatie knapt Perla zienderogen op. Het is een hele lieve hond die prima overweg kan met andere honden. Soms vindt ze het nog wat lastig om haar eten te delen, maar dat vinden we niet gek met haar achtergrond. Haar ogen gaan ook vooruit en haar Leishmania is inmiddels stabiel. Nu wordt het tijd dat er een nieuw leven begint voor Perla, een leven waarin ze lekker mag rondscharrelen en waarin ze de liefdevolle aandacht krijgt die ze verdient! Wie geeft haar deze tweede kans.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.