Paloma

By Ilse van den Oetelaar, 7 juni 2024

Paloma is samen met haar broer afgestaan

Naam Paloma
Ras galgo
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2020-2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte Geschat 62 cm

Omschrijving Paloma

Deze knappe verschijning luistert naar de naam Paloma.

Paloma werd samen met haar broer Palomo afgestaan aan Puntanimals door een jager.

Ze verblijven nu al meer dan een jaar in de shelter en het wordt dus hoog tijd dat zij ook de shelter mogen verlaten. Paloma is een ontzettend lieve, zachtaardige galga.

Ze komt heel graag knuffels halen bij de vrijwilligers. We hebben haar in september 2023 ontmoet en ze blijft eerst even op afstand maar komt dan al snel naar je toe.

Met de andere honden in de shelter kan Paloma het heel goed vinden. Ook met katten zou Paloma goed zijn, maar dit kan uiteraard nog eens getest worden bij interesse. Paloma gaat heel graag mee wandelen en loopt dan erg netjes mee aan de lijn.

Ze gedraagt zich in de shelter niet angstig, maar uiteraard moet er rekening gehouden worden dat haar wereld nu heel erg klein is en dat ze dus nog aan allerlei huiselijke zaken zal moeten wennen. Paloma en Palomo zijn altijd bij elkaar in de buurt en slapen samen. Het zou dan ook een droom zijn die uitkomt als ze samen zouden kunnen geplaatst worden. Maar we beseffen ook dat dit hun adoptiekansen kan verkleinen.

Dus mocht er iemand ze afzonderlijk willen adopteren, is dit ook een optie. Het zou dan heel erg fijn zijn, als er al een andere hond in het gezin aanwezig is.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

&
;