Noa

By Ilse van den Oetelaar, 15 augustus 2022

Noa’is geadopteerd in Spanje

 

Naam Noa
Ras Terrier kruising
Geslacht teefje
Geboortedatum 1-8-2017
Gezondheid Goed. bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 9 kg,  31 cm

Omschrijving Noa

Noa, begon haar leven ooit als een leuk klein kerstkadootje. Helaas was er al snel geen tijd en plek meer voor haar. Zo belandde ze dag en nacht op een klein balkon. Hitte, kou, regen, altijd zat ze daar. Soms huilde en blafte ze dat ze naar binnen wilde. Helaas gaf er niemand gehoor aan haar verdriet.

Totdat buren zich in deze hete zomer ermee gingen bemoeien en vrijwilligers inschakelden. Deze vrijwilligers hebben heel lang met de eigenaar gepraat zodat ze uiteindelijk afstand van haar deden. Met de belofte dat er een heel goed huis voor haar zou worden gevonden. Nu verblijft ze in een Spaans gastgezin met andere honden en kan ze eindelijk een blije hond worden. Ze heeft met katten en kinderen gewoond en nu dus met andere honden. Dit gaat prima.

Noa is een vrolijk en speels hondje, ze is een beetje aan de dikke kant, maar dat komt omdat ze nog maar weinig beweging heeft gehad. Ondanks haar nare verleden heeft ze nog het vertrouwen in de mensen. Ze is rustig in huis, buiten vindt ze het heerlijk om te spelen en te rennen.
Noa is gewoon een leuk maatje voor iemand die haar nog een heel fijn leven wil geven, zodat ze dat balkon snel kan vergeten.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.