Nilo

By Ilse van den Oetelaar, 29 september 2021

 NILO IS GEADOPTEERD!!

 

Nilo kwam samen met zijn broertjes Ringo en Sam in de shelter terecht

Naam Nilo
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum maart 2021
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte 15 kg als hij volwassen is, schatting

Omschrijving Nilo

Nilo is een prachtige jonge hond met zijn witte, ruwharige vacht. Niko kan omschreven worden als een blije, lieve, aanhankelijke pup met de normale puppen-streken. Nilo is in Spanje samen met een aantal broertjes gevonden. Hij weegt nu 10 kilo en is 35 cm hoog.

Helaas kan Nilo wegens persoonlijke omstandigheden niet langer bij zijn huidige baasje blijven. Daarom zoeken we een geweldig nieuw huis voor hem.

Hij wordt als volgt omschreven:

Nilo is echt heel zacht van karakter. Je mag hem overal aanraken, optillen en zijn tuigje vastmaken gaat zonder problemen. Hij is altijd blij als er iemand binnenkomt en wil graag van iedereen aandacht. Hij heeft een zachtaardige persoonlijkheid 

Tegenover mensen is hij fantastisch en altijd super lief. Met sommige honden, vooral grotere, kan hij een beetje grof spelen en als een andere hond echt een confrontatie met hem zoekt zal Nilo niet wegrennen. Hij zoekt zelf nooit de confrontatie op maar is wel nieuwsgierig naar andere honden. Katten is een no go, want hij rent of weg of gromt heel erg naar ze. Hoe dat is als katten binnen zijn weten we op dit moment niet. De meeste honden reageren anders als er katten buiten langs komen.

Nilo is zindelijk. Hij doet zijn behoefte al keurig buiten. Natuurlijk vindt hij het niet fijn om alleen te zijn, hij is dan snel verdrietig. Hij reageert wel op zijn naam, maar kent nog geen basis commando’s.
Nilo is een heerlijke vrolijke pup die behoefte heeft aan tijd, aandacht en positieve begeleiding. Zo kan Nilo goed tot zijn recht komen en uitgroeien tot een mooie volwassen hond.

Heeft u die tijd en aandacht? Dan kunt u kennismaken met Nilo!

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.