Neville

By Ilse van den Oetelaar, 18 maart 2018

NEVILLE IS GEADOPTEERD!!

 

Neville kwam samen met zijn zus Nena naar Nederland waar hij nu ruim 2 maanden in opvang verblijft. Zijn zus is inmiddels geadopteerd en nu zoeken we  voor deze prachtige Mastin mix van 1 jaar ook een adoptie-gezin.

 

Nena en Neville werden als jonge pups gevonden, samen met nog twee pups. Nena en Neville werden meegenomen naar Arpa, de andere twee gingen naar een andere opvang. In de protecora ontwikkelden ze zich tot blije, speelse jonge honden. Ze werden samen geadopteerd in België (14 januari kwamen zij aan met het transport) maar door gezondheidsklachten van de adoptant moesten ze na 1 dag alweer weg. Ze werden opgevangen bij een van onze vrijwilligers. Nena werd 18 maart geadopteerd.

Naam  Neville
Ras  Mastin-mix
Geslacht  Reu
Geboortedatum 2-2-2017
Gezondheid  Goed
Gewicht/schofthoogte  36 kg, 68 cm

 

Omschrijving Neville

Neville is een echte puber en is nergens bang van. Hij daagt de andere honden graag uit om te spelen. Maar als hij aan het eten is heeft hij de andere honden liever niet om hem heen, hij kan dan wat grommen, maar is niet agressief. Hij is erg lief. Vanwege zijn enthousiasme en sterkte heeft hij sturing en begrenzing nodig. Hij is niet dominant en ook  lief tegen de kinderen. Samen met de andere honden kan hij een paar uurtjes alleen thuis blijven.

Hij is helemaal gek op de kat in huis (zie foto’s)

Neville heeft een wondje op zijn hoofd dat in Spanje ontdekt is, het zou een soort mijt zijn en hij is daarvoor behandeld maar hij blijft in zijn onstuimigheid het wondje telkens open stoten. Inmiddels is het wondje helemaal genezen

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.