Nabil

By Ilse van den Oetelaar, 24 augustus 2023

NABIL IS GEADOPTEERD!!!!

 

Nabil is een pointer van ongeveer 3 jaar oud

Naam Nabil
Ras Pointer
Geslacht Reu
Geboortedatum 20-3-2020
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 23 kg,  64 cm

Omschrijving Nabil

Nabil is in Nederland!!

 

Nabil werd 1,5 jaar geleden op straat gevonden. Hij was sterk vermagerd. Gelukkig kreeg hij hulp van iemand met een groot hart voor dieren.

Na 1 week in Nederland te zijn blijkt Nabil een lieve, zachtaardige en aanhankelijke Engelse pointer. Deze vrolijke kroelkip is in het begin een tikje onzeker maar door hem instructies te bieden raakt hij hier snel overheen. Nabil kan inmiddels al even alleen thuis blijven, is dan samen met de andere honden. Dit wordt rustig opgebouwd. Hij is zindelijk, sloopt niet en slaapt ‘s nachts goed door. Zijn enthousiasme  dient soms getemperd te worden en dan kan hij heerlijk rustig ontspannen zijn. Buitenshuis speelt hij graag met een bal of met de andere honden die hij leert kennen in de buurt. Ook van onbekende mensen pakt hij al iets lekkers aan, Nabil is gek op eten. Hij luistert al behoorlijk goed en heeft een will to please. Waar Nabil ook heel blij van wordt is al snuffelend tussen het riet aan de waterkant de eenden te begluren. Daar heeft hij zelfs graag een nat pak voor over! Verder wandelt Nabil netjes aan de lijn, is verkeerszeker en nieuwsgierig onderzoekend. Hij houdt ook van kinderen.

Update 27 oktober 2023:

Nabil verblijft al weer een paar maanden in een Nederlands opvanggezin. Het gaat daar ontzettend goed met hem. Hij komt goed aan in gewicht.

Het is een vrolijke snuiter met een fluweelzacht velletje.

Hij is speels maar vermaakt ook zichzelf goed en kan op commandonetjes op zijn laats liggen en daar blijven liggen. Als hij een snoepje krijgt gaat hij keurig zitten en hij geniet van deze spelletjes. Nabil komt graag met je kroelen. Hij geniet van de kinderen uit de buurt die hem lekker aaien.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.