Mufly

By Ilse van den Oetelaar, 18 april 2021

MUFLY IS GEADOPTEERD!!!

Naam Mufly
Ras Mix (setter?)
Geslacht Teefje
Geboortedatum april 2020
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog en zie tekst
Gewicht/schofthoogte geschat op 20 kg

Omschrijving Mufly

Wat een pech heeft deze lieverd in haar jonge leventje al gehad.
Mufly is een prachtige zwarte pup van ongeveer 10 maanden. Ze is in september 2020, als kleine pup op straat gevonden nadat ze was overreden. Bij de dierenarts bleek dat haar poten waren gebroken en dat ze geopereerd moest worden, een zware operatie met hoge kosten voor Puntanimals. Gelukkig is ze opgenomen bij een heel fijn opvangadres in Spanje. Hier kon ze revalideren en bijkomen van alle gebeurtenissen. Dankzij de hulp, toewijding en inzet van haar pleeggezin is ze al heel goed hersteld en inmiddels klaar om geadopteerd te worden. Ze is slim, leert supersnel, is vrolijk en speelt graag. Ze speelt nu nog vooral met mensen die ze kent maar haar vertrouwen in vreemde mensen groeit.
Mufly is een sterke en dappere pup, die erin geslaagd is om vooruit te komen en die het verdient om haar forever home te vinden.

Mufly heeft totaal gen last meer van de fracturen die zij als kleine pup opliep. Ze kan weer lekker rennen en spelen met de andere honden in het opvanggezin.

 

Natuurlijk zal Mufly, als grote pup, nog veel moeten leren als ze eenmaal is geadopteerd. We zoeken daarom een heel fijn huis voor haar waar zij met geduld, liefde en de juiste begeleiding uit kan groeien tot een volwassen hond.

 

Het opvanggezin vertelt verder:

Mufly kan nog erg bang zijn, vooral van onbekenden, maar vooral ook van jonge kinderen. Ze is dan zo bang dat ze zelfs haar urine laat lopen.

Het wandelen op straat gaat steeds beter, maar als er drukte is of wat tumult ” blokkeert” ze uit angst.

Het lukt om met haar aan de lijn langs mensen te lopen, in het begin vond ze dit ook eng maar dat gaat veel beter. Zelfs houdt ze dan liever wat afstand en gebruikt haar neus om van een afstandje de situatie in te schatten.

We denken dat het heel goed zal zijn als Mufly zich kan optrekken aan een andere hond in een adoptiegezin.

We zoeken dus een adoptiegezin met één of meerdere stabiele honden, zonder kleine kinderen en met ervaring met honden met een rugzakje

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

———-