Monte

By Ilse van den Oetelaar, 27 mei 2023

MONTE IS GEADOPTEERD 

Naam Monte
Ras Mix
Geslacht Teefje
Geboortedatum /geschat januari 2022
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 18 kg

Omschrijving Monte

Deze ongelooflijk lieve hond haar naam is Monte. Wat een verhaal zit er aan haar redding!

Toen onze vrijwilligster Mayte van Puntanimals een tijdje geleden naar haar werk ging, zag ze een hond lopen. Ze zocht toenadering en de hond bleek heel sociaal te zijn en te houden van knuffels.

Mayte zag meteen dat ze nog niet zo lang geleden pups gekregen had. Maar de vraag was, waar waren deze pups dan? De dagen erna, zag ze de hond elke keer opnieuw en zocht de hond toenadering met haar. Ze bleef wachten tot Mayte klaar was met werken om te kunnen knuffelen.

Mayte en andere vrijwilligers zochten een groot gebied af, zochten tussen de struiken vol met doorns, maar nergens vonden ze de pups, terwijl Monte huppelend en blij met ze me liep. Daarna deed  Mayte haar een gps tracker om in de hoop er zo achter te komen waar haar pups verbleven. En ja hoor na enkele dagen lieten ook de pups zich zien, twee prachtige kleintjes!

Mayte nam ze alle drie mee, eindelijk veilig. De moederhond kreeg de naam Monte. Ze verblijft nu in een pleeggezin en is een ontzettend lieve hond. Met andere honden maakt ze geen problemen.

Ze gedraagt zich eerder onderdanig naar andere honden toe. Omdat Monte en haar pups niet lang meer in het pleeggezin kunnen blijven, hopen we dat ze heel snel een familie zullen vinden.
Uiteraard gaan we ook voor de pups een fijn huis zoeken.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.