Mia

By Ilse van den Oetelaar, 21 april 2024

MIA IS GEADOPTEERD

 

Mia werd afgegeven bij de shelter

Naam Mia
Ras Podenco
Geslacht Teefje
Geboortedatum december 2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte Geschat 34 cm, 6,5 kg

Omschrijving Mia

 

Mia is het allerliefste en schattigste podencootje dat je je kunt voorstellen. Ze is echt veel kleiner dan ze op de foto’s lijkt. Ze is super zachtaardig en heeft ook nog eens een zijdezacht vachtje. Afgelopen weekend ging ze mee met onze wandeling met heel veel honden en wat deed ze het goed. Sociaal, heel knuffelig en ze is de favoriet van alle mensen die haar leren kennen.
Mia is een podenco-teefje van ongeveer een 33/34 cm, 7 kilo en 2 jaar oud.
Ze verblijft bij een gastgezin en het is een ware vreugde om in huis te hebben. Ze deelt haar thuis met twee andere honden en een kat.
Mia is heel sociaal naar andere honden toe. Het liefste rent ze met hen in de tuin rond of daagt ze hen uit voor een spelletje. Binnenshuis kan ze zich echter ook rustig gedragen en geniet ze van een welverdiend dutje op de bank. Ze kan zich helemaal uitleven met knuffels en kauwstaafjes tijdens haar speeltijd.
Samen met de andere honden kan Mia ook enkele uurtjes alleen zijn en sloopt dan niets in huis.
Mia is ook heel sociaal naar mensen; ze komt haar knuffels en aandacht graag vragen, en ze komt graag bij je liggen op de bank.
Wanneer het tijd is om eropuit te trekken, staat Mia vooraan in de rij. Ze is dolenthousiast om mee te gaan wandelen en haar opwinding werkt aanstekelijk.
Kortom, Mia is een sociaal, actief en opgewekt dametje.
Ze werd samen met andere honden afgegeven bij de shelter door hun eigenaar en ze verkeerden in slechte conditie. Gelukkig konden ze eerst bijkomen en aansterken. Nu krijgen ze de kans van hun leven om vanuit een gastgezin te worden geadopteerd.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.