Merche

By Ilse van den Oetelaar, 25 mei 2017

 MERCHE IS GEADOPTEERD!!!

Merche werd samen met haar dochter Celeste bevrijd van de ketting op een vreselijke plek. Ze hadden duidelijk al heel lang nauwelijks aandacht gehad en ze zaten werkelijk helemaal onder de ongedierte. Merche is nu 4 jaar en  is gelukkig helemaal opgeknapt en ze zou heel graag bij iemand willen horen.

Naam  Merche
Ras  Mix
Geslacht  Teef
Geboortedatum  Mei 2013
Gezondheid  Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte Ongeveer 25 kg

 

Omschrijving Merche

Toen Merche en Celeste  in juli 2014 gevonden werden lagen ze aan een ketting. Op de laatste 2 foto’s is te zien hoeveel parasieten ze hadden. Ze waren heel ziek. Ze werden opgenomen in de shelter en daar konden ze gelukkig goed aansterken. In het begin was Merche erg teruggetrokken en verlegen. Ze was gewoon niet gewend aan positieve aandacht, een leven zonder ketting. Maar na een tijdje durfde ze de vrijwilligers toch te vertrouwen en sindsdien is zij een vrolijke, speelse en aanhankelijke hond. Haar dochter Celesta was lange tijd bij haar. Toen Celeste geadopteerd werd kon Merche zich goed aanpassen aan deze verandering. Na korte tijd bereikte de vrijwliigers het trieste nieuws dat Celeste overleden was ten gevolge van een aanrijding met een auto.

Merche is nu een heel aanhankelijke hond, als ze vrijwilligers in de shelter ziet wordt ze zó blij dat ze dan wel eens wat lomp kan zijn in haar bewegingen. Ze is vriendelijk tegen mensen en kinderen die de shelter bezoeken. Eigenlijk kwispelt ze de hele dag van blijheid!

Met de andere honden heeft ze geen problemen en ze speelt graag met ze.

Merche gunnen wij een heerlijk onbezorgd leven.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.