Mayo

By Ilse van den Oetelaar, 26 mei 2021

 MAYO IS GEADOPTEERD!!

 

Mayo werd samen met zijn moeder ergens in en bos gevonden, Hij is pas 1 jaar oud

 

Naam Mayo
Ras Bodeguero/Teckel mix (?)
Geslacht Reu
Geboortedatum mei 2020
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 8 kg, 30 cm

Omschrijving Mayo

Mayo is een actief en aanhankelijk hondje. Hij is samen met zijn moeder in het bos gevonden door een lokale brandweerman. Hij liet zijn eigen hond uit en Abril en Mayo zochten zijn gezelschap op. Waarschijnlijk zijn ze achtergelaten door jagers. Gelukkig heeft hij hen toen meegenomen en naar een gastgezin gebracht. Hier verblijven ze nu in afwachting van een nieuw en liefdevol huis. Toen ze aankwamen zaten ze vol vlooien en waren ze erg hongerig.
Mayo is niet bang voor mensen, maar is in het begin een beetje verlegen. Als hij een onbekend persoon ziet wordt hij een beetje bang en soms huilt hij dan even van onzekerheid. Hij loopt goed aan de lijn en is zindelijk. Het is een heel speels hondje, rennen vindt hij heerlijk. Hij kan goed opschieten met andere honden. Hoe hij met katten is weten we nog niet maar dit kan getest worden.
We zoeken een heel fijn huis voor Mayo. Hij hoeft in principe niet samen met zijn moeder geplaatst te worden, natuurlijk zou het voor hen allebei wel heel leuk zijn.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.