Luisito

By Ilse van den Oetelaar, 21 juni 2023

Luisito is geadopteerd via andere stichting in België 

Naam Luisito
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum 2016-2017
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte 6 kg 35-40 cm

Omschrijving Luisito

Luisito woonde samen met zo’n 40 andere honden bij een vrouw die niet goed voor de honden zorgde, ze leefden in zeer slechte omstandigheden. Deze vrouw is een zogenaamde hoarder, een verzamelaar van honden. Hij werd samen met de andere honden in beslag genomen door de politie en alle honden werden verdeeld over verschillende shelters.

Luisito verblijft nu in de shelter van Puntanimals. Hij houdt van de aandacht die hij krijgt van de vrijwilligers. Hij is heel lief naar mensen toe. Ook met andere honden kan hij goed opschieten.

Hoe hij met katten is, weten we nog niet, maar dit kan zeker getest worden. Uiteraard heeft Luisito een heel moeilijk leven achter de rug. Sommige van de hondjes zijn wat meer afwachtend dan de anderen. Luisito laat merken dat hij graag aandacht krijgt. Voor een nieuwe baas is het heel belangrijk om te beseffen waar hij vandaan komt en wat hij achter de rug heeft.

We hopen dan ook dat hij heel snel de shelter mag verlaten en mag gaan ervaren wat het is om echt bij een familie te horen.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.